I el triangle ascendent d'Aena es va trencar per baix

El títol cau un 15% des dels màxims anuals de maig

Per

Bolsamania | 20 jul, 2021

No hi ha cap eina infal·lible als mercats, ni l'anàlisi tècnica ni el fonamental. Els mercats són molt més difícils del que alguns ens volen fer creure.

Doncs sí, el que semblava ser un triangle ascendent va acabar trencant-se a la baixa. IAG i Meliá estaven donant forma també a un triangle simètric de continuïtat alcista i al final també es van trencar a la baixa. D'alguna manera totes les companyies relacionades amb el sector del turisme estaven donant forma a diferents tipus de triangles i totes es van trencar a l'uníson a la baixa al final. Un bon exemple del que sempre diem sobre els grans moviments als mercats es produeixen sempre a nivell sectorial.

Ara la clau està en no perforar l'important suport que el valor té als mínims anuals (125) i que seria bo que no es perforés si volem donar una altra oportunitat al títol. La perforació d'aquest suport activaria un potencial doble sostre que el podria portar a cotes molt més baixes. I mentrestant anem a veure si el preu intentarà donar forma a algun tipus de retrocés temporal cap a la nova resistència, abans suport, dels 140-141 euros. En resum, és vital que Aena respecti la zona de mínims anuals, si no volem tenir un clar i preocupant deteriorament de l'estructura dels preus.

Gràfic setmanal d'Aena

Últimas noticias