Gas Natural manté el biaix alcista del curt termini

Va començar el mes de setembre superant la resistència clau dels 18,94 euros

Per

Bolsamania | 13 set, 2016

Actualitzat : 12:44

És important que la correcció actual no s'extengui per sota dels 17,94 euros.

Gas Natural és un dels valors de l'IBEX-35 que començava el mes de setembre amb bon peu. La companyia aconseguia superar la resistència dels 18,94 euros, part alta de la banda lateral en la qual va estar movent-se en el mes d'agost. El que semblava la formació d'un throw back a aquest nivell de preus s'està estenent més de l'esperat després del buit a la baixa que es deixés en la sessió d'ahir dilluns. És important que la correcció actual no s'estengui més enllà dels 17,94 euros si volem veure la continuació de la tendència alcista iniciada a finals del mes de juny.

Si la companyia aconsegueix tornar a pujar-se per sobre del nivell dels 19 euros és molt probable que acabem veient una continuació dels guanys que perfectament podrien portar a la seva cotització fins al nivell dels 21 euros. Els nivells d'acumulació segueixen sent bastant decents el que és una prova més que reforça el moviment alcista actual i ens fa pensar en una continuació de la seva tendència alcista del curt i mig termini.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 100,63%.

Últimas noticias