Els futurs europeus (DAX i Euro Stoxx 50) s'allunyen de la zona de perill

Tot i els últims i recents ensurts no s'han perforat suports importants

Per

Bolsamania | 23 des, 2021

Les borses europees van començar la setmana amb pèrdues importants, no obstant el rebot des dels mínims de dilluns s'acosta al 5% de mitjana, cosa que els allunya clarament de la zona de perill.

Tot i l'ensurt amb què va començar la setmana el cert és que les sensacions són cada vegada millors, sobretot perquè veiem com el preu dels dos grans futurs europeus (DAX i Euro Stoxx 50) s'allunyen a passos de gegant dels suports clau. Aquests es troben als 4.000 punts del futur de l'Euro Stoxx 50 i als 14.800 punts del futur del DAX. I és que mentre aquests suports aguantin es pot dir que el biaix de 'trading' en el pitjor dels casos serà lateral.

És més, just en aquest moment els tenim a zona de ningú, a mig camí entre els suports esmentats i les resistències que presenten als màxims anuals: els 4.409 punts de l'Euro Stoxx i els 16.295 punts de l'índex alemany. En condicions normals cal continuar apostant per la continuïtat de la tendència de fons, que és sens dubte alcista. I si finalment es perforessin els suports cal esperar una correcció de certa magnitud, ja que aquestes zones de control no són qualsevol cosa.

Futurs diaris Euro Stoxx 50 vs. Dax

Últimas noticias