Els 9 euros, un nivell de suport d'allò més interessant en Iberdrola

El títol acumula una caiguda del 22% des dels màxims anuals i històrics de principis d'any

Per

Bolsamania | 16 set, 2021

Perforat el suport dels 9,70-9,80 euros en els títols de la companyia elèctrica, ara resistència, es pot dir que ja no hi ha res realment important fins a la zona dels 9 euros.

Iberdrola s'ha emportat per davant l'important suport que tenia a la base del lateral que hi era durant una mica més d'un any, a la zona dels 9,70-9,80 euros. Ara resistència. És a dir, és molt probable que més aviat que tard assistim a un rebot de curt termini cap a aquesta zona de control, només que ara com a resistència. Dit això hi ha una potencial zona de suport d'allò més interessant des del qual, potser, començar a prendre posicions de manera parcial, l'entorn dels 9 euros.

Al voltant d'aquest nivell tenim un suport d'allò més interessant, ja que es tracta de la recta que uneix els mínims de 2012 i de finals de 2018, tot i que encara no podem parlar d'una directriu alcista en tota regla, ja que per a això necessitem, almenys, tenir-hi tres punts de suport o de tangència. I de moment només en tenim dues. Però no hi ha dubte que pot ser un nivell interessant per començar a obrir-hi certes posicions compradores.

Gràfic setmanal d'Iberdrola des de 2011

Últimas noticias