El suport dels 8.740-8.800 punts de l'Ibex ha funcionat

El nostre selectiu puja un 10,33% l'any

Per

Bolsamania | 05 jul, 2021

En els últims dies hem parlat en diverses ocasions de la potencial zona de suport que té el nostre Ibex en el rang de preus comprès entre els 8.740 punts i els 8.800. Aquest dimecres la caiguda es va frenar en els 8.765 punts.

A priori la sessió d'aquest dilluns es preveu descafeïnada en ser festiu a l'altre costat de l'Atlàntic, per la celebració de la festivitat del Dia de la Independència. I amb Wall Street tancat el normal és que les bosses es moguin poc. Dit això i en el cas que ens ocupa el que tenim és una interessant reacció alcista des de la zona de suport dels 8.740 punts (màxims de març i d'abril) i mínim de maig. En aquest rang de 60 punts conflueixen importants suports. De fet els mínims de la setmana passada on va tenir origen l'últim rebot ha tingut lloc des dels 8.765 punts. La forta sobrevenda diària també apunta en aquesta direcció, la d'un rebot de curt termini i després ja anirem veient què ens diuen els preus en funció d'on s'esgoti el rebot.

El que sembla més o menys clar és que en la mesura en què no es perfori els 8.740 punts la fase correctiva actual encaixa absolutament dins dels paràmetres normals. Acció-fase de reacció. Per dalt, pel costat de les resistències, tenim els últims màxims decreixents: els 9.107 i els 9.310 punts.

Gráfico diario del Ibex 35

Últimas noticias