El gràfic de Repsol es comença a aclarir: suports i resistències que cal vigilar

Els títols pugen un 25% durant l'any

Per

Bolsamania | 21 des, 2021

Els forts i erràtics moviments en els títols de Repsol sembla que, de mica en mica, es comencen a aclarir. Encara no tenim figura de tornada a l'alça, però almenys tenim clares les zones de control per dalt i per baix, que no és poca cosa.

De moment seguim sense tenir figura de tornada en els títols de Repsol, en el sentit que no hi ha confirmació que la fase correctiva hagi tocat el final. Però els moviments estan sent molt ordenats i previsible en cert sentit, que no és poca cosa. Almenys podem dir que les zones de control per baix i per dalt són fàcils de veure.

Així, tenim com a suport els mínims de novembre que coincideixen aproximadament amb els mínims d'aquest dilluns als 9,60 euros. I per sota ja no hi ha res fins als mínims d'aquest estiu als 8,69 euros. Per dalt, pel costat de les resistències, tenim en primer lloc la directriu baixista de curt termini, que és impecable i que passa en aquest moment per la zona dels 10,15-10,20 euros. I per sobre tenim el rang dels 10,48-10,54 euros: el buit baixista de finals de novembre i el darrer màxim decreixent (tercer punt de tangència a la directriu). En aquest moment i només per sobre dels 10,54 euros en preus de tancament tindrem una figura de tornada a l'alça.

Gràfic diari de Repsol

Últimas noticias