El bitcoin, una altra vegada a punt de caramel

El subjacent puja ja més d'un 30% l'any

Per

Bolsamania | 04 feb, 2021

El rei de les criptodivises porta un mes consolidant nivells, o cosa que és el mateix desplegant un ampli moviment lateral (fase de reacció) ajustant proporcionalment les importants pujades prèvies.

Si recorden, just a la fi de gener parlem de la formació de bandera a la qual estava i està donant forma el bitcoin. I explicàvem que això de menys era si es tractava d'un formació de consolidació de nivells en forma de triangle, de 'banderola' o de 'bandera'. Que l'important és que es tracta d'una parada, un alt en el camí per a descansar i agafar aire de cara al següent gran tram alcista. Doncs bé, el preu ja comença a "apuntar el cap" per sobre del canal baixista de curt termini i en aquest moment està atacant la resistència que presenta en l'últim màxim decreixent ($38.755). Per sobre d'aquesta el normal és que es dirigeixi amb relativa facilitat als màxims històrics ($42.730), amb una alta probabilitat de batre'ls i col·locar-se de nou en pujada lliure absoluta.

Però abans necessitem que el preu confirmi amb claredat per sobre dels màxims de la sessió del 29 de gener (els $38.700 del comptat). I per sobre dels màxims històrics tot és possible...$50.000...$100.000.

Gráfico diario del futuro del bitcoin

Últimas noticias