El bitcoin activa un cap i espatlles invertit amb projecció als 60.000 dòlars

Per

Bolsamania | 09 ago, 2021

Actualitzat : 14:03

Divendres advertíem de la potencial formació de tornada que es podia acabar confirmant si el futur del bitcoin aconseguia batre la important zona de control dels 41.500 dòlars.

Divendres vam advertir de la potencial formació en cap i espatlles a la qual estava donant forma el futur del bitcoin. I la veritat és que quan les borses del Vell Continent van tancar les seves portes el bitcoin s'animava i perforava resistències importants: els 41.500 dòlars del futur, que es corresponia amb els aprox. 42.600 dòlars del comptat. Aquestes referències de control passen a ser ara suports. És més, els mínims d'aquest dilluns encaixarien dins del que pot ser un petit retrocés temporal a la clavicular de la formació de tornada.

Dit això i correccions puntuals a part que s'aniran produint al llarg de camí, aquesta apunta cap a la zona dels 60.000 dòlars. Però no podem descartar, fins i tot, que es dirigeixi a la zona de màxims històrics (65.500 dòlars) i els bati, activant un nou senyal de fortalesa. I ja sabem com les gasta el bitcoin cada vegada que supera màxims històrics. Encara queda molta tela per tallar, però no hi ha dubte que les sensacions no poden ser millors. De fet i tot i la caiguda des dels 65.500 dòlars fins als 29.000 dòlars el bitcoin mai ha deixat de ser alcista a mitjà i llarg termini.

Gràfic diari del futur del bitcoin

Últimas noticias