Dubto molt que Siemens Gamesa anul·li el recent i imponent buit baixista

El valor acumula una caiguda del 38% des dels màxims anuals i històrics

Per

Bolsamania | 11 ago, 2021

Des dels màxims històrics (39,35) els títols de fabricant d'aerogeneradors s'estan desplaçant, amb màxima precisió, dins del que és un canal baixista de llibre, de manual.

Un buit baixista és un espai que deixa el preu (un buit) que es produeix quan l'oferta és molt més alta que la demanda i per tant, quan el subjacent en qüestió comença a cotitzar, aquest ho fa molt per sota del preu de tancament de la sessió anterior. I això és el que tenim en Siemens Gamesa, un imponent buit baixista (automàticament i per definició zona de resistència) a nivell dels 26,28 euros.

L'experiència ens ha demostrat en multitud d'ocasions que és molt rar que aquest tipus de buits es tanquin, o el que és el mateix s'anul·lin, davant la primera ocasió que es presenti. Més aviat sol ocórrer que aquests s'omplen totalment o parcialment per després torna a corregir. De la qual cosa es dedueix que tancar-se seria un important senyal de fortalesa en el valor, si bé és cert que presentaria una altra important resistència a la part alta del canal baixista pel qual s'està desplaçant el títol des de principis d'any: ara als aproximadament 27 euros.

El buit és també una referència de preus ideal per obrir curts (posicions baixistes) amb ordre de prou pèrdues en el propi buit. És a dir, si aconsegueix tancar-lo, caldria tancar les posicions baixistes.

Gràfic diari de Siemens Gamesa

Últimas noticias