Companyies que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dilluns a Wall Street

El Nasdaq es llança a la conquesta dels màxims anuals

Per

Bolsamania | 13 nov, 2023

Apple ha millorat notablement el seu aspecte tècnic després d'aconseguir subjectar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions.

La superació de la resistència dels 182,34 dòlars, aquesta setmana passada, ha tornat la cotització a la senda alcista. La companyia de la poma confirma el final de la correcció del curt termini i sembla molt probable que puguem acabar veient un atac al següent nivell de resistència que presenta als 190 dòlars. Si aconsegueix superar aquests nivells el més probable és que puguem veure una extensió dels guanys fins als màxims històrics dibuixats, aquest estiu passat, als 198,23 dòlars.

Salesforce ha conseguido apoyarse en la media de 200 sesiones. La superación, este viernes, de la resistencia de los 212 dólares es una buena señal que nos invita a pensar en una extensión de las subidas hasta el nivel de los 238,22 dólares, máximos anuales.

Atentos que Intel se acerca a la resistencia de los 40,07 dólares. Si consigue superar estos precios es muy probable que podamos acabar viendo una continuación de las subidas hasta el nivel de los 45 dólares.

Últimas noticias