Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest divendres

Precaució en l'IBEX que manté l'envolupant baixista de dimarts

Per

Bolsamania | 29 abr, 2022

Seguim molt pendents de l'aspecte tècnic de Merlín Properties que es troba donant forma a un retrocés temporal al nivell dels 10,44 euros.

Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 11,11 euros. Si aconsegueix superar aquests preus, podríem veure una extensió dels guanys fins al nivell dels 12 euros.

Immobiliària Colonial es manté cotitzant en una banda lateral just al voltant de la mitjana de 200 sessions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 8,485 euros. Això ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell de 9 euros.

Ferrovial es manté cotitzant en una banda lateral esperant l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La companyia fa tres mesos que intenta pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions. Atenció, ja que si aconsegueix superar els 25,78 euros, podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 28 euros.

El mes de març passat Solaria millorava excel·lentment el seu aspecte tècnic en aconseguir superar el nivell dels 18 euros. Es va confirmar un canvi de tendència i va ser un dels valors de l'IBEX 35 amb un millor futur tècnic. Hauríem d'aprofitar les correccions com l'actual per posicionar-nos a la companyia i és que sembla força probable que puguem acabar veient els 25 euros durant els propers mesos.

Molt bon senyal en Iberdrola que supera la resistència dels 10,85 euros, màxims anuals. Es confirma la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 10,34 euros i sembla molt probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 11,27 euros. Si aconsegueix superar aquests preus, podríem veure un atac als màxims històrics que presenta als 11,90 euros.

Últimas noticias