Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest divendres

Atents al final de la correcció en l'IBEX 35

Per

Bolsamania | 04 oct, 2024

Iberdrola es manté cotitzant al voltant dels màxims històrics.

El seu aspecte tècnic és molt bo i tot sembla indicar que podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 16 euros. No veurem un senyal de feblesa mentre es mantingui cotitzant per sobre dels 13,33 euros, mínims de la darrera correcció.

Enagás és un valor que cal tenir molt en compte durant les properes sessions. Des de fa setmanes que es mou en una banda lateral després d'aconseguir pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions. Atents a un tancament per sobre dels 14,34 euros, màxims del mes de setembre. Aquest seria el senyal que ens faria pensar en una extensió de les pujades. No la perdem de vista.

Telefónica es torna a prendre un respir després de les últimes pujades. Atents per aquests preus a l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una extensió de les alces. Un tancament per sobre dels 4,445 euros seria el senyal que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins als 5 euros.

Solaria aconsegueix perforar la resistència del curt termini que presenta als 12,38 euros. El valor aconsegueix pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions i acostar-se a la resistència clau de 12,69 euros. Atents que la superació d'aquest nivell de preus faria pensar en un canvi de tendència. No la perdem de vista.

Amper ofereix un bon aspecte tècnic després d'aconseguir superar la resistència de 0,1052 euros. Atents que es confirma el final de la correcció i és molt probable que puguem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell de 0,1260 euros, màxims anuals.

Últimas noticias