Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest divendres

L'IBEX torna a atacar els màxims anuals

Per

Bolsamania | 13 set, 2024

No perdem de vista l'evolució tècnica de Mapfre.

L'asseguradora es manté cotitzant al voltant dels màxims històrics. Un tancament per sobre dels 2,304 euros la deixaria en pujada lliure. L'objectiu de pujada el podríem situar tranquil·lament als 2,60 euros.

Les perspectives tècniques de Neinor Homes són molt bones. La bona figura realitzada aquest dilluns ens fa pensar en un atac imminent als màxims anuals dibuixats als 14,24 euros. Atents que la superació d'aquests preus faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 16 euros.

Pujades del 2,43% en Prosegur Cash aquest dijous. La companyia aconsegueix superar la resistència del curt termini que presenta als 0,543 euros. A curt termini sembla molt probable que puguem veure un atac als màxims anuals que presenta als 0,559 euros. Si aconsegueix superar aquests preus, podríem veure una extensió de les pujades fins al nivell de 0,60 euros.

Immobiliària Colonial aconsegueix superar la resistència dels 6,155 euros. Des dels mínims d'agost, la companyia es revalora un 24% i sembla que podria continuar amb les pujades fins al nivell dels 6,40 euros, màxims del 2023.

Nou senyal de fortalesa en Inditex, que aconsegueix perforar els màxims de tots els temps. La companyia tèxtil es mou en pujada lliure, sense cap resistència al seu camí. Per a les properes sessions no descartem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 51 euros.

Últimas noticias