Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest divendres

L'IBEX segueix sense mostrar debilitat

Per

Bolsamania | 24 nov, 2023

Actualitzat : 10:31

Santander ha aconseguit superar els màxims anuals.

El més normal és que, després de les darreres pujades, puguem veure una parada al camí. Hauríem d'aprofitar qualsevol correcció per interessar-nos pel banc. No el perdem de vista.

Nous màxims històrics en BBVA. El banc continua guanyant posicions des que va dibuixar els mínims del dia 31 d'octubre passat. Des de llavors s'ha revalorat un 20%. Compte amb els alts nivells nivells de sobrecompra, que ens fan pensar en una parada al camí en qualsevol moment.

Tubacex aconsegueix perforar els màxims anuals que va dibuixar al començament d'octubre. Per a les properes jornades tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 3,50 euros.

PharmaMar està perforant la resistència dels 37,98 euros. La companyia ha aconseguit pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que puguem veure una extensió dels guanys fins al nivell dels 41 euros.

Nou senyal de fortalesa en Grenergy Renovables que aconsegueix superar la resistència del curt termini que presenta als 27,56 euros. El seu aspecte tècnic és bo i no descartem acabar veient un atac al nivell dels 30 euros.

Últimas noticias