CInc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest divendres

L'IBEX no aconsegueix agafar-se a la mitjana de 200 sessions

Per

Bolsamania | 20 oct, 2023

Molt bon senyal en Bankinter que polvoritza la resistència dels 6,09 euros i la dels 6,212 euros.

A curt termini esperem un atac immediat als màxims històrics que presenta als 6,556 euros. Sens dubte és un valor molt interessant per a les properes sessions.

CaixaBank està atacant la resistència dels 3,927 euros, màxims històrics. La superació d'aquests preus deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. L'objectiu de pujada el podríem situar als 4,3 euros.

No perdem de vista el moviment lateral del Banc Santander. La seva tendència principal és clarament alcista, i per això el més normal és que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el començament d'un nou impuls alcista. Un tancament per sobre dels 3,7420 euros seria el senyal que ens faria interessar-nos per la companyia.

ACS torna a acostar-se al suport dels 32 euros. Per aquests preus el més normal és que tornem a veure la tornada de les compres. Per interessar-nos per la companyia hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 34,49 euros, màxims històrics dibuixats al mes de setembre passat.

Talgo ha aconseguit subjectar-se a la mitjana de 200 sessions. Atents a un tancament per sobre de la resistència dels 3,71 euros, ja que és probable que puguem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 3,95 euros, màxims anuals.

Últimas noticias