Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest divendres

L'IBEX continua amb la seva escalada alcista a la recerca dels màxims anuals

Per

Bolsamania | 19 mai, 2023

Telefónica ha aconseguit cobrir el buit alcista de finals de març i sembla que podríem acabar veient-hi una extensió de les pujades.

A curt termini seria una bona notícia que aconseguís tancar per sobre dels màxims de la mala figura que va dibuixar després de presentar resultats el dia 11 d'aquest mes de maig passat. La seva tendència és alcista i no descartem acabar veient un atac al nivell de 4,40 euros.

FCC podria estar donant forma a un retrocés temporal a la mitjana de 200 sessions. Atents a curt termini a la superació dels 9,50 euros, ja que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 10 euros.

Es manté el moviment lateral en Ence. Estarem molt pendents de tancar per sobre dels 3,41 euros. Aquest seria el senyal que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 4 euros. No la perdem de vista.

Bon senyal en Tubos Reunidos que polvoritza la resistència del curt termini que presenta als 0,785 euros. Es confirma un gir a la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que puguem veure un atac al següent nivell de resistència que presenta als 0,947 euros.

Técnicas Reunidas ha aconseguit perforar la resistència del curt termini que presenta als 8,61 euros. A curt termini tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió de les pujades fins als màxims del buit baixista que va deixar l'11 d'abril passat als 9,18 euros.

Últimas noticias