Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest divendres

L'IBEX podria continuar amb les pujades fins als 9.000 punts

Per

Bolsamania | 13 gen, 2023

Mapfre ha aconseguit superar els màxims del 2022.

Després d'una parada al camí sembla molt probable que puguem veure una extensió de les pujades fins al nivell dels 1,94 euros durant les properes jornades. Sens dubte és un dels valors del selectiu espanyol que no hauríem de perdre de vista.

Sacyr està donant forma a un retrocés temporal als 2,70 euros. El seu aspecte tècnic és molt bo i tot sembla indicar que podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 3 euros.

Amadeus va pujar amb força aquest dijous i va aconseguir perforar la resistència del curt termini que presentava als 55,16 euros. La companyia aconsegueix pujar-se per sobre de la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que puguem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell de 58,80 euros.

Enagas aconsegueix superar la resistència del curt termini que presenta als 16,485 euros. Atents al final de la correcció del curt termini i a la continuació de les pujades fins al nivell dels 17,14 euros.

Nou senyal de fortalesa en IAG que polvoritza la resistència dels 1,6640 euros. La companyia de l'IBEX segueix amb la seva escalada alcista i sembla molt probable que, un cop cobert el buit baixista del mes de maig, puguem veure una extensió dels guanys fins al nivell dels 1,80 euros.

Últimas noticias