Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimecres

L'IBEXmanté el biaix alcista

Per

Bolsamania | 09 oct, 2024

Atents a Telefónica, que s'acosta a la resistència clau dels 4,44 euros, màxims anuals.

Si aconsegueix superar aquests preus, és molt probable que puguem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 5 euros.

ACS manté un aspecte tècnic molt bo. El valor es manté cotitzant al voltant dels màxims històrics, amb tot disposat perquè puguem veure una extensió de les pujades fins al nivell dels 44 euros.

Amper ha aconseguit rebotar a la mitjana de 200 sessions després de perforar la resistència dels 0,105 euros. Atents que per a les properes sessions podríem acabar veient un atac als màxims anuals que presenta als 0,1260 euros.

Molt atents a Solaria, que s'acosta a la resistència clau dels 12,69 euros. Si aconsegueix superar aquests preus, és molt probable que puguem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 15 euros. No la perdem de vista.

Aedas Homes està donant forma a un retrocés temporal al nivell dels 25 euros. El seu aspecte tècnic és immillorable, ja que es mou en pujada lliure i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió de les alces fins al nivell dels 29 euros.

Últimas noticias