Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimecres

L'IBEX es manté cotitzant molt a prop dels màxims anuals

Per

Bolsamania | 11 set, 2024

Aedas Homes manté un impecable aspecte tècnic.

La companyia fa diverses sessions que està consolidant nivells just al voltant dels màxims històrics. El més normal és que puguem veure com supera la resistència dels 25,05 euros. Això deixaria la companyia en pujada lliure, sense cap resistència al seu camí.

Nou senyal de fortalesa en PharmaMar que aconsegueix superar la resistència dels 41,92 euros. La companyia busca atacar la resistència dels 43,16 euros. El comportament en aquest nivell de preus és important. Si aconsegueix superar-los, no descartem veure un atac al nivell dels 50,70 euros.

Logista segueix consolidant nivells al voltant dels màxims històrics. El seu aspecte tècnic és immillorable. A curt termini, tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 30 euros.

Viscofan aconsegueix superar la resistència del curt termini que presenta als 62,40 euros. Aquests preus corresponen als màxims anuals. Les perspectives tècniques de les properes sessions són bones i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió de les pujades fins als màxims del 2023 que presenta als 64,80 euros.

Molt bon senyal en Neinor Homes després de superar la resistència del curt termini que presentava als 13,46 euros. A curt termini, tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient un atac a la resistència dels 14,24 euros, màxims anuals.

Últimas noticias