Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimecres

El selectiu espanyol manté el biaix alcista principal

Per

Bolsamania | 24 jul, 2024

No perdem de vista l'aspecte tècnic d'ACS, que continua consolidant nivells al voltant dels màxims històrics.

El seu aspecte tècnic és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió de les pujades quan superi la resistència dels 39,64 euros.

Des de fa setmanes, Técnicas Reunidas s'està movent en una banda lateral. Atents a un tancament per sobre dels 13,27 euros. Aquest seria el senyal que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista.

Santander ha aconseguit superar la resistència del curt termini que presenta als 4,527 euros. A curt termini sembla que podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 4,7 euros o fins i tot fins als màxims anuals situats als 4,9280 euros.

Naturgy confirma la superació de la resistència de 22,08 euros. Atents que busca cobrir part del buit baixista que va deixar, l'11 de juny passat, als 24,86 euros. A curt termini és probable que puguem veure un atac al nivell dels 23,5 euros, preus on hi ha la mitjana de 200 sessions.

BBVA dona un nou senyal de fortalesa en aconseguir superar la resistència del curt termini que presenta a 10,11 euros. Atents que s'acosta a la resistència dels 10,42 euros. Si aconsegueix superar aquests preus, és molt probable que puguem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 11,25 euros, màxims històrics assolits aquest any.

Últimas noticias