Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimecres

La superació dels 10.300 punts a l'IBEX seria un senyal de fortalesa

Per

Bolsamania | 03 gen, 2024

Bona figura per a un rebot en CaixaBank.

L'entitat confirma un gir a la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que puguem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 4 euros.

Bona figura en Sabadell, que confirma un gir a la mitjana de 200 sessions. El seu aspecte tècnic és bo i tot sembla indicar que podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 1,25 euros.

Sacyr aconsegueix superar els màxims del moviment lateral i màxims del passat any. Les perspectives tècniques són bones i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió de les alces fins al nivell dels 3,60 euros, màxims del 2014.

Ferrovial segueix dibuixant màxims després del trencament de la resistència dels 33 euros. El seu aspecte tècnic és molt bo i és que es mou en pujada lliure, sense cap resistència al seu camí.

Bon senyal en Santander, que aconsegueix depassar la resistència del curt termini que presenta als 3,82 euros. El banc podria estar confirmant el final de la correcció del curt termini. Per a les properes jornades el més normal és que puguem veure-hi un atac als màxims de l'any passat situats als 3,9695 euros. Si supera aquests preus, és molt probable que puguem veure-hi un atac al nivell de 4,40 euros.

Últimas noticias