Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimecres

L'IBEX cerca els màxims anuals

Per

Bolsamania | 26 jul, 2023

Sabadell manté intacta la tendència alcista del curt termini.

La companyia ha aconseguit superar la resistència dels 1,12 euros i sembla molt probable que puguem acabar veient una extensió de les pujades fins als màxims del buit baixista que va deixar als 1,2760 euros. És un valor molt interessant per a les properes jornades.

Ferrovial ofereix un aspecte tècnic impecable després d'aconseguir superar els màxims històrics. El valor es mou en pujada lliure amb el camí obert perquè puguem veure una extensió de les pujades fins al nivell dels 33 euros.

Atents que Gestamp està atacant la resistència dels 4,462 euros. La confirmació de la superació d'aquests preus deixaria la companyia per acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell de 4,846 euros, màxims del 2021.

Molt bon senyal en Cie Automotive que aconsegueix superar la resistència dels 28,80 euros. La companyia posa fi al moviment lateral de les darreres setmanes i es fica en pujada lliure. Per a les properes jornades el més normal és que puguem veure una extensió de les pujades fins al nivell dels 31 euros.

ArcelorMittal aconsegueix superar la resistència del curt termini que presenta als 25,54 euros. La companyia torna a pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions i sembla que podria atacar, de manera immediata, la resistència dels 26,84 euros. La superació d aquests preus seria el senyal que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 29,19 euros.

Últimas noticias