Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimecres

L'IBEX es recolza en la mitjana de 200 sessions

Per

Bolsamania | 14 des, 2022

Atents que ArcelorMittal s'acosta a la resistència de 26,47 euros.

Si aconsegueix superar aquests preus, es confirmaria la formació d'un retrocés temporal a la mitjana de 200 sessions i ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 29 euros.

Técnicas Reunidas està donant forma a una bandera al voltant de la resistència dels 10,06 euros. Molt atents a un tancament per sobre dels 10,06 euros, ja que podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 11 euros. És un valor que cal tenir molt en compte.

Inditex es mou molt a prop de la resistència clau dels 25,56 euros. Atents a un tancament per sobre aquests preus, ja que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 28 euros.

Sacyr ha perforat la resistència de 2,70 euros. Després d'un parell de setmanes de moviment lateral, la companyia s'anima i sembla que podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 3 euros. A mitjà i llarg termini, el seu aspecte tècnic és bo.

Solaria manté el moviment lateral del darrer mes. Atents a un tancament per sobre dels 17,95 euros, ja que ens confirmaria un rebot fins al nivell dels 20 euros, preus on hi ha la mitjana de 200 sessions.

Últimas noticias