Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimecres

L'IBEX manté el biaix alcista del curt termini

Per

Bolsamania | 07 des, 2022

Santander està donant forma a un retrocés temporal als 2,70 euros.

El seu aspecte tècnic és molt bo i tot sembla indicar que podríem acabar veient una extensió de les pujades. Un tancament per sobre dels 2,88 euros seria el senyal que ens faria pensar en una continuació de les alces fins al nivell dels 3 euros.

Telefónica es manté cotitzant en una banda lateral des de fa setmanes. Atents a un tancament per sobre dels 3,68 euros, ja que ens podria fer pensar en una continuació del rebot fins al nivell dels 4 euros, preus on hi ha la mitjana de 200 sessions.

Técnicas Reunidas està donant forma a una bandera després d'enfrontar-se a la resistència dels 10,06 euros. El seu aspecte tècnic és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió dels guanys. Un tancament per sobre dels 10,06 euros seria el senyal que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 12 euros.

ArcelorMittal ha recolzat al voltant de la mitjana de 200 sessions. A curt termini, la companyia busca atacar la resistència dels 26,47 euros. Si aconsegueix superar aquests preus, és molt probable que puguem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell de 28 euros. És un valor que cal tenir molt en compte durant les properes jornades.

Gestamp es manté cotitzant en una banda lateral. La companyia ha aconseguit pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions i seguim molt pendents del seu comportament al voltant de la resistència dels 4,04 euros. Si aconsegueix deixar enrere aquests preus, és molt possible que puguem acabar veient un canvi de tendència.

Últimas noticias