Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimecres

L'IBEX continua oferint un complicat aspecte tècnic

Per

Bolsamania | 07 set, 2022

Atents que Sabadell està atacant la resistència dels 0,70 euros, part alta de la banda lateral en què s'està movent des de fa setmanes.

En aquests nivells hi ha la mitjana de 200 sessions. Atents a un tancament per sobre aquests preus ja que seria el senyal que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 0,75 euros.

Sacyr s'està movent en una banda lateral just al voltant de la mitjana de 200 sessions. Atents a la superació, a les properes jornades, de la resistència dels 2,388 euros, ja que seria el senyal que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 2,60 euros.

Técnicas Reunidas ha aconseguit perforar la resistència del curt termini que presenta als 6,42 euros. Si aconsegueix superar aquests preus, és molt probable que puguem veure una extensió dels guanys fins al nivell dels 7 euros.

Bankinter s'acosta a la resistència clau dels 5,216 euros. Si aconsegueix trencar aquest nivell de preus, es confirmaria la tornada per sobre de la mitjana de 200 sessions i un atac al nivell dels 4,60 euros.

IAG aconsegueix superar la resistència del curt termini que presenta als 1,2570 euros, subjectant-se al voltant dels mínims anuals. Si aconsegueix superar els 1,3040 euros, podríem veure un atac al nivell dels 1,40 euros encara que sense oblidar que la seva tendència és fortament baixista.

Últimas noticias