Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimarts

L'IBEX s'ha frenat després d'atacar els 8.912 punts

Per

Bolsamania | 26 abr, 2022

ACS està consolidant nivells des de fa setmanes.

La companyia dona forma a un retrocés temporal al nivell dels 23,3-24 euros, preus on és probable que puguem tornar a veure la tornada de les compres. Atents a un tancament per sobre dels 25,15 euros, ja que ens podria fer pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 26,98 euros.

Red Eléctrica està donant forma a un retrocés temporal al nivell dels 18,18 euros. El seu aspecte tècnic a mitjà i llarg termini és bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió de les pujades. La resistència clau es troba als 19,60 euros. Si aconsegueix superar aquests preus, podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 21 euros.

Naturgy està donant forma a un retrocés temporal al nivell dels 28 euros. El seu aspecte tècnic és bo i creiem que podria continuar amb la seva escalada alcista. Cal recordar que es troba cotitzant en pujada lliure sense cap resistència en el seu camí. L'objectiu de pujada el podríem situar als 33 euros.

FCC es manté cotitzant a una banda lateral just per sobre de la mitjana de 200 sessions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 11,48 euros, ja que podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell clau dels 12 euros.

No perdem de vista l'aspecte tècnic de Merlin Properties que segueix donant forma a un retrocés temporal al nivell dels 10,40 euros. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 11,11 euros, ja que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 13 euros.

Últimas noticias