Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimarts

L'IBEX intenta posar fi a la correcció del curt termini

Per

Bolsamania | 15 oct, 2024

Actualitzat : 10:22

Seguim molt pendents de l'aspecte tècnic d'Iberdrola, que es manté cotitzant en una banda lateral just al voltant dels màxims històrics.

En qualsevol moment podríem acabar veient l'aparició d'un senyal de fortalesa que permeti moure's en pujada lliure.

Figura de continuació alcista en PharmaMar. Quan superi la resistència dels 50,44 euros podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 55 euros.

Aena es manté cotitzant en una banda lateral just al voltant dels màxims històrics. Molt atents a un tancament per sobre dels 202,60 euros, ja que deixaria la companyia en pujada lliure, sense cap resistència al seu camí.

Bon senyal en CaixaBank, que aconsegueix perforar la resistència del curt termini que presenta als 5,412 euros. El banc dona un nou senyal de fortalesa en aconseguir anul·lar la mala figura del començament del mes d'octubre. A curt termini no descartem acabar veient un atac als màxims històrics dibuixats a finals del mes de setembre als 5,678 euros.

Bankinter aconsegueix superar la resistència del curt termini que presenta als 7,57 euros i busca atacar el següent nivell de resistència que presenta als 7,78 euros. La superació d'aquests preus ens podria fer pensar en una tornada als màxims històrics que presenta als 8,30 euros.

Últimas noticias