Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimarts

L'IBEX manté intacte el biaix alcista

Per

Bolsamania | 11 jun, 2024

Actualitzat : 12:57

Atents a la formació d'un retrocés temporal en Telefónica al suport de 4,30 euros.

El seu aspecte tècnic és molt bo i, després d'una parada al camí, sembla molt probable que puguem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 5 euros. Sens dubte és un valor que cal tenir molt en compte.

Aena es pren un respir després d'atacar màxims històrics. El seu aspecte tècnic és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió de les pujades. És important que no perdi el suport dels 175 euros.

Seguim molt pendents de l'aspecte tècnic de Mapfre, que es troba formant una figura de continuació alcista. Un tancament per sobre dels 2,29 euros seria el senyal que ens faria entrar a la companyia. No la perdem de vista.

Santander manté intacte el biaix alcista. La companyia es mou al voltant dels màxims anuals i no descartem acabar veient un senyal de fortalesa que ens convidi a pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 5 euros.

Iberdrola ofereix un molt bon aspecte tècnic. L'elèctrica podria estar donant forma a un retrocés temporal als 12 euros. Atents a l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens convida a pensar en una extensió de les pujades. Un tancament per sobre dels 12,43 euros deixaria la companyia en pujada lliure.

Últimas noticias