Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimarts

L'IBEX manté la consolidació de les darreres setmanes

Per

Bolsamania | 09 gen, 2024

Aena s'està prenent un respir.

La companyia podria acabar donant forma a un retrocés temporal al nivell dels 154 euros. Per aquests preus el més normal és que puguem acabar veient la tornada de les compres. És un valor que cal tenir molt en compte.

Nou senyal de fortalesa en Bankinter que supera la resistència dels 6,154 euros. Es confirma un suport a la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que puguem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 6,53 euros, màxims històrics del banc.

Molt bon senyal en Sacyr que aconsegueix superar la resistència dels 3,228 euros. La companyia podria pujar tranquil·lament, durant les properes setmanes, fins al nivell dels 3,50 euros.

Demostració de fortalesa en Mapfre en superar la resistència del curt termini que presenta als 1,99 euros. Atents que podria estar donant forma a un retrocés temporal al nivell dels 1,94 euros. A curt termini, tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 2,056 euros.

CaixaBank continua donant mostres de fortalesa en aconseguir superar la resistència de 3,95 euros. Si aconsegueix superar els 4,10 euros, és probable que puguem acabar veient un atac al nivell dels 4,23 euros, màxims històrics de finals de l'any passat.

Últimas noticias