Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimarts

L'IBEX segueix escalant posicions

Per

Bolsamania | 05 des, 2023

Actualitzat : 09:59

Telefónica s'acosta als màxims anuals que presenta als 4,098 euros.

Molt atents a la superació d'aquest nivell de preus, ja que podríem acabar veient un canvi de tendència i una extensió de les pujades fins als 4,557 euros.

Continuem molt pendents de la formació d'un retrocés temporal als 1,95 euros en Mapfre. Per aquests preus podríem tornar a veure una tornada de les compres amb menys riscos. No la perdem de vista.

Continuem molt pendents de l'aspecte tècnic de Bankinter. El banc es manté cotitzant al voltant dels màxims històrics. Un tancament per sobre de 6,556 euros ens podria fer pensar en un atac al nivell dels 7 euros.

Atresmedia aconsegueix superar els màxims anuals. El seu aspecte tècnic millora notablement a mitjà termini. A curt termini no descartem acabar veient una parada al camí que saneji una mica les últimes pujades. El seu aspecte tècnic és bo.

Iberdrola segueix guanyant posicions després de superar la resistència dels 11,29 euros. Per a les properes jornades el més normal és que puguem acabar veient un atac als màxims anuals que presenta als 11,91 euros, màxims històrics de començament de juliol.

Últimas noticias