Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimarts

Atents a un senyal d'esgotament en l'IBEX

Per

Bolsamania | 21 nov, 2023

Enagás aconsegueix superar la resistència del curt termini que presenta als 16,24 euros.

Atents a una tornada per sobre de la mitjana de 200 sessions. La superació de la resistència de 16,63 euros seria el senyal que ens faria pensar en una recuperació del seu aspecte tècnic.

Esperem una parada al camí en Mapfre. A curt termini, es podria recolzar al voltant dels 2 euros, preus on el més normal és que puguem acabar veient una extensió dels guanys. És un valor que cal tenir molt en compte.

Santander aconsegueix superar els màxims anuals que presenta als 3,7165 euros. Tot i això, els nivells de sobrecompra són molt importants i el més normal és que puguem acabar veient una parada al camí abans de continuar amb la seva escalada alcista.

PharmaMar ha aconseguit superar la resistència dels 36,92 dòlars i lluita per pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions. No descartem que busqui atacar el nivell dels 40 euros durant les properes jornades.

Redeia està perforant la resistència dels 15,20 euros. La companyia busca pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions. Si aconsegueix superar aquests preus, és probable que puguem veure un atac a la resistència clau dels 16 euros.

Últimas noticias