Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimarts

L'IBEX continua esperant una definició amb el trencament de la resistència de 9.741 punts

Per

Bolsamania | 03 oct, 2023

Santander continua lluitant per superar la directriu baixista projectada des dels màxims de juliol.

Atents a curt termini, ja que podríem veure un atac a la resistència de 3,74230 euros. Si aconsegueix superar aquests preus, és probable que puguem veure una extensió dels guanys fins al nivell de 3,8025 euros, màxims anuals.

Seguim molt pendents de l'evolució d'Atresmedia, que es manté cotitzant al voltant dels 3,60 euros. La superació dels 3,74 euros ens faria pensar en una continuació de la tendència alcista principal.

Bon senyal en Unicaja, que aconsegueix superar la resistència del curt termini que presenta als 1,038 euros. Per a les properes sessions esperem un atac a la resistència dels 1,066 euros. Si supera aquests preus, és probable que puguem veure una extensió dels guanys fins al nivell dels 1,105 euros, nivells clau a mitjà termini.

Nou senyal de fortalesa en Sabadell, que aconsegueix superar la resistència del curt termini que presenta als 1,1070 euros. L'entitat aconsegueix deixar enrere la directriu baixista projectada des dels màxims anuals i sembla molt probable que puguem veure una extensió de les pujades fins al nivell dels 1,1760 euros.

Molt atents a l'evolució de Tubacex, que està perforant els màxims anuals que presenta als 3,08 euros. El seu aspecte tècnic per a les properes setmanes és molt bo i no descartem acabar veient un atac al nivell dels 3,30 euros.

Últimas noticias