Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimarts

L'IBEX comença l'any buscant resistències

Per

Bolsamania | 03 gen, 2023

Molt pendents de l'evolució tècnica d'Inditex, que està perforant la resistència clau dels 25,56 euros.

La confirmació de la superació d'aquest nivell de preus deixaria la companyia amb el camí clar perquè puguem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 27,8 euros. És un valor que cal tenir molt en compte durant les properes jornades.

Nou senyal de fortalesa en BBVA que supera la resistència del curt termini i sembla molt probable que puguem veure un atac imminent als màxims del 2021 que presenta als 5,87 euros. Si aconsegueix superar aquests preus, podríem veure una extensió dels guanys fins al nivell dels 6,22 euros

Atents que Bankinter ha aconseguit superar la resistència del curt termini que presentava als 6,376 euros i està atacant els màxims històrics situats als 6,424 euros. Un tancament per sobre d'aquests preus deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. L'objectiu de pujada el podríem situar tranquil·lament als 6,90 euros.

Caixabank dona un nou senyal de fortalesa en aconseguir superar la resistència clau dels 3,70 euros. El banc ataca els màxims històrics que presenta als 3,49 euros. Si aconsegueix superar-los, el més normal és que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 4 euros.

Fortes pujades en Grifols que aconsegueix perforar la resistència dels 11,16 euros. La companyia s'acosta a la resistència dels 11,48 euros. Atents que si aconsegueix superar-los, és molt probable que puguem acabar veient una extensió de les pujades del curt termini fins al nivell dels 13 euros, preus on hi ha la mitjana de 200 sessions.

Últimas noticias