Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimarts

Molt pendents de l'abandonament del suport dels 7.764 punts en l'IBEX 35

Per

Bolsamania | 06 set, 2022

El Banc Sabadell es manté cotitzant en una banda lateral des de fa setmanes.

La companyia lluita per pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions. Atents a un tancament per sobre dels 0,70 euros, ja que podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 0,75 o els 0,80 euros.

Acciona manté la correcció del curt termini. La companyia està donant forma a un retrocés temporal als 190 euros. Per aquests preus estarem molt pendents de la tornada de les compres. A mitjà i llarg termini el seu aspecte tècnic és molt bo per la qualcosa és un valor que no perdrem de vista durant les properes setmanes.

Sacyr es manté cotitzant en una banda lateral just al voltant de la mitjana de 200 sessions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 2,388 euros, ja que podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 2,50 euros. No la perdem de vista.

Ence està donant forma a un retrocés temporal al nivell dels 3,40 euros. Atents per aquests preus, ja que el més probable és que puguem acabar veient una extensió de les pujades. Sens dubte és un valor molt interessant per a les properes jornades.

Atents al final de la correcció del curt termini en Tubacex. La companyia ha aconseguit subjectar-se a la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que puguem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 2,63 euros, màxims anuals.

Últimas noticias