Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dilluns

L'IBEX s'enfronta a la resistència d'11.469 punts

Per

Bolsamania | 02 set, 2024

Endesa ha aconseguit superar la resistència de 18,71 euros.

Atents que es confirma el final del moviment lateral en què s'estava movent des de fa dos mesos. Per a les properes jornades sembla molt probable que puguem veure un atac al nivell de 19,35 euros, màxims històrics del començament d'any. La superació d'aquests preus deixaria la companyia en pujada lliure.

Iberdrola no pot oferir un aspecte tècnic millor. La companyia es mou en pujada lliure, sense cap resistència al seu camí. No descartem que pugui assolir els 14 euros durant les properes setmanes.

ACS torna a atacar els màxims històrics. El seu aspecte tècnic és immillorable. Quan confirmi la superació dels 41,32 euros es quedarà en pujada lliure, sense cap resistència al seu camí.

Inditex no pot oferir un aspecte tècnic millor. La companyia es mou en pujada lliure, sense cap resistència al seu camí. Per a les properes sessions no descartem acabar veient un atac al nivell dels 52 euros.

Molt atents a l'aspecte tècnic de Mapfre, que es manté cotitzant al voltant de la resistència de 2,29 euros. Aquests preus corresponen als màxims històrics. Molt atents a la superació d'aquest nivell de preus, ja que es ficaria en pujada lliure.

Últimas noticias