Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dijous

L'IBEX segueix amb els ulls posats sobre els 12.000 punts

Per

Bolsamania | 19 set, 2024

Bon senyal en Técnicas Reunidas després de confirmar la superació de la resistència dels 11,73 euros.

Es confirma el final de la correcció del curt termini. Per a les properes sessions el més normal és que puguem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 13,53 euros, màxims anuals.

ACS no pot oferir un millor aspecte tècnic després d'aconseguir superar els màxims històrics. El valor es mou en pujada lliure, amb el camí obert perquè puguem acabar veient un atac al nivell dels 44 euros.

Mapfre segueix donant mostres de fortalesa després de superar els màxims. L'absència de resistències ens convida a pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 2,60 euros.

Molt bon senyal en PharmaMar, que aconsegueix superar la resistència clau dels 43,16 euros. La companyia confirma un canvi de tendència i sembla molt probable que puguem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 50 euros.

Neinor Homes ha aconseguit perforar la resistència de 14,24 euros, màxims anuals. El valor ofereix un molt bon aspecte tècnic i sembla molt probable que puguem acabar veient una extensió de les alces fins al nivell de 16 euros.

Últimas noticias