Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dijous

L'IBEX busca recolzar-se als 9.700 punts

Per

Bolsamania | 18 gen, 2024

ACS podria consolidar nivells per aquests preus.

El seu aspecte tècnic a mitjà i llarg termini és immillorable, per la qual cosa és un valor que cal tenir molt en compte i que és probable que pugui continuar guanyant posicions durant les properes jornades.

Inditex està consolidant nivells just al voltant dels màxims històrics. A curt termini esperarem que aparegui un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una extensió de la seva tendència alcista principal.

Mapfre podria estar donant forma a un retrocés temporal al nivell dels 1,95 euros. La seva tendència principal és clarament alcista. Estarem molt pendents del final de la consolidació actual que ens confirmi una extensió de les pujades.

Atresmedia torna a moure's al voltant del suport que presenta als 3,55-3,60 euros. Per aquests preus podríem tornar a veure la tornada de les compres. Sens dubte és un valor que cal tenir molt en compte durant les properes setmanes.

Endesa s'ha pres un respir després de perforar els màxims històrics. La seva tendència principal és clarament alcista i sembla que després d'un pas enrere podríem acabar veient nous màxims històrics.

Últimas noticias