Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dijous

L'IBEX segueix sense donar cap senyal de feblesa

Per

Bolsamania | 23 nov, 2023

ACS és un valor que cal tenir molt en compte. És probable que puguem acabar veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions.

Esperarem un suport al voltant dels 34,50 euros per interessar-nos per la companyia.

Aena aconsegueix superar els màxims anuals. A curt termini es podria prendre un respir i no descartem acabar veient un retrocés temporal al nivell dels 150 dòlars, preus on ens podríem plantejar una presa de posicions. No la perdem de vista.

Continuem esperant una parada al camí en CaixaBank per interessar-nos pel banc. La companyia podria donar forma a un retrocés temporal al nivell de 3,90 euros. Per aquests preus, ens podríem plantejar una presa de posicions amb menys riscos.

Nou senyal de fortalesa en Bankinter, que aconsegueix perforar la resistència dels 6,35 euros, màxims d'octubre. Per a les properes sessions sembla imminent un atac als màxims històrics que presenta als 6,55 euros.

Indra supera els màxims anuals que presenta als 14,29 euros. De manera imminent sembla que podríem veure un atac als màxims anuals que presenta als 14,51 euros. La superació d'aquests preus deixaria la companyia en pujada lliure, sense cap resistència al seu camí.

Últimas noticias