Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dijous

L'IBEX es mou al tall de la navalla

Per

Bolsamania | 05 oct, 2023

Es manté el moviment lateral en Atresmedia dins la seva tendència alcista principal.

Per a les properes jornades el més normal és que puguem acabar veient una continuació de les pujades. Un tancament per sobre dels 3,70 euros és el senyal que estaríem esperant per interessar-nos per la companyia.

Bankinter s'apropa a la resistència de 6,212 euros. Molt atents a la superació d'aquest nivell de preus, ja que podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 6,556 euros, màxims històrics del començaments d'any.

Logista es manté cotitzant al voltant de la mitjana de 200 sessions. La seva tendència principal és clarament alcista. Si aconsegueix superar els 24,50 euros podríem veure la tornada al camí alcista.

CaixaBank és un dels valors que cal tenir molt en compte durant les properes jornades. Atents a un tancament per sobre dels 3,927 euros, màxims històrics. Això deixaria el valor en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

BBVA podria estar buscant suport al voltant del suport dels 7,50 euros. Per aquests preus podríem tornar a veure la tornada de les compres. L'objectiu de pujada el podríem situar als 8,20 euros.

Últimas noticias