Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dijous

L'IBEX manté el biaix alcista a curt termini

Per

Bolsamania | 02 mar, 2023

Telefónica està donant forma a un retrocés temporal a la mitjana de 200 sessions.

La ruptura, aquest dimecres, dels màxims anuals ens convida a pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 4 euros. Si aconsegueix superar aquests preus, el més normal és que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 4,40 euros.

Molt bon aspecte tècnic el que podem veure en ACS després de trencar la resistència dels 28,15 euros. Per a les properes jornades tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 30,46 euros, màxims històrics dibuixats el 2019.

Inditex està atacant la resistència dels 29,37 euros. Atents que aquests preus corresponen als màxims del moviment lateral de cotització actual. Si aconsegueix superar-los, és molt probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 31 euros.

Continuem molt pendents de l'aspecte tècnic de Técnicas Reunidas. La companyia s'està movent en una banda lateral des de fa un mes i mig amb tot disposat perquè puguem veure un atac a la resistència dels 11,52 euros. Atents a la superació d'aquests nivells, ja que podríem acabar veient un atac al nivell dels 14 euros.

Es manté la consolidació lateral en Repsol just al voltant dels màxims històrics que presenta als 15,54 euros. Molt atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. L'objectiu de pujada el podríem situar als 17 euros.

Últimas noticias