Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dijous

L'IBEX manté el biaix alcista del curt termini

Per

Bolsamania | 15 des, 2022

Es manté el moviment lateral de les darreres setmanes en Acciona.

A curt termini estarem molt pendents de tancar per sobre dels 192 euros. Aquest seria el senyal que ens faria pensar en una tornada als màxims històrics que presenta als 211 euros.

IAG ofereix un bon aspecte tècnic mentre no abandoni el suport dels 1,4875 euros. Per confirmar l'inici d'un nou impuls alcista hauríem d'esperar un tancament de sessió per sobre dels 1,6150 euros. Això confirmaria un canvi de tendència i una continuació de les pujades, a curt termini, fins al nivell dels 1,80 euros. Sens dubte continua sent un dels valors de l'IBEX que cal tenir molt en compte durant les properes jornades.

Fortes pujades en Inditex que aconsegueix tancar per sobre del primer nivell de resistència que presenta als 25,38 euros. La companyia s'anima i ataca el nivell clau dels 25,56 euros. Molt atents a la superació d'aquest nivell de preus, ja que podríem acabar veient un canvi de tendència a mitjà i llarg termini.

PharmaMar aconsegueix subjectar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions. A mitjà termini, el seu aspecte tècnic segueix sent bo. Tot i això per confirmar l'inici d'un nou impuls alcista hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 71,56 euros, màxims de divendres passat.

Atresmedia es troba donant forma a un retrocés temporal a la mitjana de 200 sessions. Atents a la tornada de les compres per aquests preus que ens faci pensar en una extensió de les pujades. Si aconsegueix superar els 3,31 euros, podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 3,60 euros.

Últimas noticias