Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dijous

L'IBEX es mou ja al voltant dels mínims anuals

Per

Bolsamania | 13 oct, 2022

Santander s'acosta al suport dels 2,32 euros, preus on ha estat rebotant durant les últimes sessions.

A curt termini és probable que puguem veure la tornada de les compres. Un tancament per sobre dels 2,50 euros seria el senyal que ens faria pensar en una tornada de les compres.

Sabadell es manté cotitzant al voltant del suport dels 0,70 euros, preus on hi ha la mitjana de 200 sessions. Atents a un tancament per sobre dels 0,7346 euros, ja que seria el senyal que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 0,80 euros.

Bankinter comença dijous cotitzant en una banda lateral en espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Atents a un tancament per sobre dels 6,121 euros, ja que ens faria pensar en l'inici d'un nou impuls alcista. No la perdem de vista.

Viscofan està atacant la resistència clau dels 58,10 euros. Atents a la superació d'aquest nivell de preus, ja que podríem acabar veient el començament d'un nou impuls alcista. És un valor que cal tenir molt en compte durant les properes jornades.

BBVA manté el moviment lateral de les darreres jornades. El banc lluita per pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions. Atents a un tancament per sobre dels 4,8974 euros, ja que seria el senyal que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 5,20 euros.

Últimas noticias