Banc Santander manté intacte el suport clau dels 5,6 euros

La cotització de l'entitat càntabra porta desplaçant lateralment més de dos mesos

Per

Bolsamania | 03 jul, 2017

El buit alcista diari i setmanal dels 5,6 euros no està tancat, cosa que vol dir que les implicacions de fortalesa segueixen intactes.

Després del tancament d'aquest divendres fa la impressió que els títols de Banc Santander podrien intentar, una vegada més, posar a prova la important zona de suport dels 5,6 euros al que hem fet referència durant els últims dos mesos. Durant les últimes sessions estem assistint a un increment de la volatilitat en els títols del vaixell insígnia de l'IBEX 35, Banc Santander. Però tot i això la veritat és que tot segueix exactament igual que fa dos mesos. En realitat el títol està desplaçant horitzontalment, en un rang de preus comprès als 5,6 euros com a suport i els 6,10-6,15 euros com a resistència amb extensió fins als 6,35 euros (màxims anuals).

Des del punt de vista dels gràfics la veritat és que el buit alcista dels 5,618 euros, sessió del 24 d'abril, segueix intacte. S'ha emplenat però no s'ha tancat, cosa que vol dir que les connotacions de fortalesa encara hi són: intactes. En resum, es pot dir que mentre el títol no tanqui per sota dels 5,6 euros no tindrem cap senyal de debilitat pel qual preocupar-nos.

Gràfic diari - Banc Santander

Últimas noticias