Audax ressorgeix com Ave Fénix: polvoritza resistències i somia atacar la directriu baixista

Va trobar suport al buit alcista setmanal de mitjans de març de 2018

Per

Bolsamania | 09 mar, 2022

Molt malament se li ha d'anar al valor per no tancar clarament per sobre de la resistència, abans suport, dels 1,20 euros en període setmanal.

El 'xoc' energètic com a conseqüència dels preus desorbitats en el preu del petroli, del gas natural i de totes les matèries primeres, està portant a volades el sector de les energies renovables. Aquesta febre per les renovables el porta a polvoritzar de manera contundent la zona dels 1,20 euros. Nivell de preus que va actuar com a suport durant molt de temps i que hi cabia la possibilitat que ara ho fes com a resistència. Però no ho està fent.

Crida també l'atenció com n'és d'impecable el rebot, al tick, des del buit alcista setmanal de mitjans de març del 2018 als 0,949 euros. Ha estat emplenar aquest forat (però no tancar-lo) i el preu ha sortit amb força a l'alça. Arribats a aquest punt, correccions puntuals a part, hi ha la possibilitat real que el valor tracti d'atacar novament durant els propers mesos la important resistència que presenta a la zona dels 2,20-2,25 euros: la recta resistència que uneix tots i cadascun dels successius màxims decreixents des de principis del 2018 i que té quatre impecables punts de suport o de tangència.

Gràfic setmanal d'Audax Renovables (ADX)

Últimas noticias