ArcelorMittal s'aproxima a la línia clavicular del gran 'cap i espatlles'

Des dels màxims de març de 2018 el títol presenta impecables màxims i mínims decreixents

Per

Bolsamania | 21 jun, 2019

A mitjan maig dèiem allò que "res cau pels segles dels segles" sense la seva fase de rebot que dreni/ajust les importants caigudes prèvies. Acció-fase de reacció.

A poc a poc i sense fer molt de soroll els títols d' ArcelorMittal s'estan aproximant a la suposada i important zona de resistència que presenta a l'entorn dels 16,70 euros: la línia clavicular del gran 'cap i espatlles' setmanal que es confirmava a principis de maig. Encara que si aquest nivell se superés no es pot descartar que el rebot tingui continuïtat fins a la zona dels aproximadament 17 euros, abans important suport (mínims de desembre). Amb tot, el que hem de tenir clar és que avui dia estem parlant d'un simple rebot (o fase de reacció) proporcional a les importants caigudes prèvies. No oblidem que en poc més d'un mes el títol es va deixar pel camí la barbaritat d'un 40%.

I com sempre ens agrada recordar, en els mercats els preus es mouen en dents de serra. El que vol dir que tot i que sigui per a agafar corredissa a la baixa, els preus han de rebotar amb força. Per tant i a manera de resum, de moment tot forma part d'un simple rebot.

Últimas noticias