ArcelorMittal: ara és quan l'equació rendibilitat-risc es fa més atractiva

La perforació dels mínims de març confirmaria una figura d'implicacions baixistes en 'doble sostre'

Per

Bolsamania | 06 jul, 2018

El més interessant del moment actual és la precisió amb la qual el títol ha reaccionat a l'alça des de l'important suport que presenta als 24-24,30 euros.

Recentment, analitzàvem el gegant de l'acer i dèiem que era clau, crític, que el nivell dels 24,30 euros aguantés sí o sí. Ja que en no fer-ho, el títol podria estar donant forma a un gran 'doble sostre' d'importants implicacions baixistes, amb objectius de caiguda a l'entorn dels 20-21 euros. I el que ha passat és que, després de posar a prova aquest suport, el preu ha sortit amb renovada energia a l'alça i s’ha allunyat, almenys temporalment, de la zona de perill.

Per tant, si tenim clar que l’'ordre de prou pèrdues' el col·loquem per sota dels 24 euros (en preus de tancament), endavant. Com a principal resistència tenim els màxims anuals als 30,75 euros. Quan tenim el preu a prop del suport és allò al qual ens referim quan diem allò que el títol "presenta una òptima equació rendibilitat-risc". O el que és el mateix, hi ha molt a guanyar i poc a perdre.

Gràfic diari d'ArcelorMittal

Últimas noticias