Arcelor arriba extenuat als màxims anuals (resistència)

Des dels mínims de març l’acerera es revalora per sobre del 20%

Per

Bolsamania | 22 mai, 2018

Les caigudes de les últimes dues sessions encaixen dins dels paràmetres normals, ja que aquestes es produeixen des de potencials nivells de resistència importants.

Els títols d'ArcelorMittal acumulen una caiguda del 5% durant les últimes tres sessions, tot i que des de finals de març el saldo positiu és del 20%. En principi, les caigudes encaixen dins dels paràmetres normals, ja que es produeixen des de resistències importants (els màxims anuals als 30,70) i ​​amb uns nivells de sobrecompra diaris extrems. O el que és el mateix, Arcelor ha arribat a resistències esgotat. El que no vol dir que no pugui amb ells més endavant. Tot fa pensar que el títol pot haver entrat en fase de reacció, o el que és el mateix podria estar tractant de drenar/ajustar les importants pujades prèvies.

Com nivells de suport el més immediat el trobem a la zona dels 28,80 euros, abans resistència. I per sota i de més calat tenim la zona dels aproximadament 27 euros, on tenim un buit alcista a més de tractar-se del nivell d'ajust/retrocés del 61,8% de l'últim impuls alcista. Ja sabeu, qualsevol gran pujada més tard o més d'hora ha de ser corregida (fase de reacció) per aplanar així el camí per al següent nou impuls alcista en tendència.

Gràfic diari d'ArcelorMittal

Últimas noticias