Ara o mai en Tesla

El títol cau un 39% des dels màxims històrics de principis d'any als 900,40 dòlars

Per

Bolsamania | 19 mai, 2021

L'espelma en forma de 'martell' es produeix normalment al final d'una fase correctiva perllongada i moltes vegades té lloc a prop de suports clau. Interpretant-la com un punt d'inflexió de la tendència, passant de baixista a alcista.

Els martells acostumen a tenir metxes llargues a la part inferior (ombra) de gairebé el doble del cos real. Gairebé el de menys és si el cos real és verd o vermell, encara que si és verd, les implicacions de fortalesa poden ser majors. I si al mateix temps coincideix amb el fet que algun dels principals oscil·ladors de moment (RSI, estocàstic, etcètera) llança lectures extremes de sobrevenda, millor que millor. I això és el que ens va deixar la sèrie de preus durnat la sessió del passat 5 de març, marcant un mínim (suport) als 539,49 dòlars.

O dit amb altres paraules, si cal llançar-se a la piscina en Tesla ha de ser ara, a les portes de l'important suport que té als mínims del 'martell' i sempre que aquest no es perfori al tancament de sessió. Tancar per sota seria un senyal de debilitat preocupant, si bé és cert que de vegades es perfora en un moviment ràpid per des d'aquí construir-nos divergències alcistes. Però el que està clar és que al voltant dels mínims d'aquest dimecres és on té sentit intentar-ho pel costat llarg. La sobrevenda diària llança lectures extremes i si bé és cert que el preu cotitza per sota de l'MM200 diària sabem que aquesta genera molt soroll i senyals falsos. No és tan infal·lible com ho és la MM200 setmanal.

Gràfic diari de Tesla

Últimas noticias