Ara o mai en Coinbase: molt sobrevenut i en 'suport'

Acumula una caiguda del 35% des dels màxims de novembre

Presenta nivells de supervenda extremes

Per

Bolsamania | 22 des, 2021

Dur càstig el que estan experimentant els títols de Coinbase des dels màxims de principis de novembre. Tot i les caigudes importants estem parlant d'un valor sense tendència.

Fa aproximadament nou mesos Coinbase va començar a cotitzar al parquet i després d'un escalf inicial en la seva estrena la cotització va caure amb rapidesa fins a marcar un mínim as 208 dòlars. Des de llavors les pujades i retrocessos se succeeixen una vegada i una altra sense una direcció clara. Diríem que és un valor sense tendència.

Sigui com sigui i després de l'última fuetada a la baixa, si hi ha un moment per llançar-se a la piscina en el valor pel costat llarg (o alcista), almenys per trading és ara, en plena zona de suport i amb uns nivells de sobrevenda diaris i setmanals extrems. I és que pels mínims d'aquest dilluns passa la recta suport que uneix tots i cadascun dels mínims successius creixents des del maig. Suport dinàmic que presenta cinc punts de suport o de tangència.

L'únic “però” és que si l'acabés perforant, ens trobem amb nombrosos suports lleugerament per sota sent-ne el mínim històric (208 dòlars) el més important. És a dir, obrir llargs ara implica col·locar una ordre de prou pèrdues una mica generós. En cas d'iniciar-se el rebot, com a escenari més probable en aquest moment, les següents resistències les trobem als 268,26 dòlars, 290, 331,70 i 368,90 dòlars. Que no són res més que els successius màxims decreixents.

Gràfic diari de Coinbase (COIN)

Últimas noticias