Acciona: del millor del nostre mercat

El títol es revaloritza un 12% l'any

Per

Bolsamania | 07 feb, 2020

Acciona ha fet pols amb claredat la part superior del moviment lateral-baixista i, correccions puntuals a banda, és dels títols més interessants del nostre mercat.

Correccions puntuals a banda, hem parlat en nombroses ocasions i al llarg dels últims mesos de les importants implicacions alcistes que podia tenir per als títols d'Acciona la ruptura a l'alça de l'ampli moviment lateral-baixista pel qual s'ha estat desplaçant el preu des d'abril de 2019. A mitjan desembre el preu va fer pols la part alta del mateix i des de llavors gairebé que no ha parat d'escalar posicions sense descansos. Dit això, el realment interessant és que la sortida a l'alça de l'ampli moviment lateral ens està dient que la fase de consolidació (fase de reacció) ha arribat a la seva fi i per tant el títol s'està reestructurant de nou a l'alça en termes de mitjà i de llarg termini amb un objectiu únic i molt clar: els màxims històrics que va aconseguir en 2007 en els 157 euros.

La veritat és que cal reconèixer que pocs títols del nostre mercat presenten un aspecte tan prometedor com aquest. No cal dir que tota potencial correcció cap a la zona de suport (abans resistència) dels 97-98 euros s'hauria d'interpretar com una nova oportunitat per a pujar-se al tren de les compres.

Gráfico semanal de Acciona desde 2007

Últimas noticias